HARKITSETKO MYYNTIÄ?

ME SAATAMME JO TIETÄÄ, KUKA HAAVEILEE NYKYISESTÄ KODISTASI.

HARKITSETKO MYYNTIÄ?

ME SAATAMME JO TIETÄÄ, KUKA HAAVEILEE NYKYISESTÄ KODISTASI.

Viime vuosi oli asuntomarkkinoilla odottavaa aikaa, ja nyt patoutunut kysyntä alkaa purkautua. Järkevästi hinnoitellut kohteet menevät nopeasti kaupaksi. Nyt kannattaa valita välittäjä, joka tuntee paikalliset asuntomarkkinat.

Meille jokainen kohde on tärkeä, oli se pieni tai suuri.

Meillä ei myydä asuntoja liukuhihnalta. Asuntokauppa on monelle elämän tärkeimpiä ratkaisuja, ja tiivis myynti­tiimimme omistautuu jokaiselle kohteelle asian­mukaisella huolellisuudella. Meille on kunnia-asia, että jokainen asuntokauppa hoidetaan laadukkaasti alusta loppuun.

Laaja-alainen asunnonmyynti­kokemuksemme sekä jokaiselle kohteelle erikseen räätälöity markkinointi­­suunnitelma takaavat yhdessä parhaan lopput­uloksen.

Paikallisina välittäjinä tunnemme seutukunnan, ihmiset ja heidän asuntonsa. Kuuntelemme tarkasti toiveita, etsimme mahdollisuuksia ja autamme toteuttamaan haaveita. Tiedämme, missä on kohta vapautumassa unelmien perheasunto, ja kuka on etsimässä kompaktia kaupunkikotia. Yksi asuntokauppa voi käynnistää ketjureaktion, jossa moni löytää uuden unelmiensa kodin.

 

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä kuinka voimme palvella sinua parhaiten!

”Olen erittäin tyytyväinen Mikan ammattitaitoiseen, tehokkaaseen ja asiakkaan toiveet huomioon ottavaan toimintaan. Hänen ansiostaan asuntoni myytiin neljässä vuorokaudessa, mikä oli todella iloinen yllätys. Kiitos, Mika, suosittelen Sinua lämpimästi!”

Anja Purho

”Mika on myynyt meiltä useita kiinteistöjä ja huoneistoja. Joka kerta asiat ovat sujuneet sovitusti. Odotukset ovat joskus jopa ylittyneet.”

Rakennusliike Simoinen

Pornainen

ILMAKUVAUKSELLA LISÄÄ TEHOA MYYNTIIN!

Näyttävien kohteiden myynti hyötyy huomattavasti ilmakuvauksesta. Myös kohteet joiden ympäristö tarjoaa jotain erityistä – kuten hyvät kulkuyhteydet, lähellä olevat palvelut, puitteet vapaa-ajan viettoon tai poikkeuksellisen kaunis ympäristö – avautuvat illmakuvasta katsojalle aivan uudella tavalla!

Hinnasto

1.3.2024

Räätälöimme välityspalkkion aina kunkin kohteen myyntisuunnitelman mukaisesti. Otahan yhteyttä myyntitiimiimme ja räätälöidään tarpeisiisi sopiva palvelukokonaisuus!

Välityspalkkio
4 % / Sopimuksen mukaan
Vähimmäispalkkio 3100 €
+ asiakirjakulut*.

Välityspalkkio saaristokohteelle
5 % / Sopimuksen mukaan
Vähimmäispalkkio 3900 €
+ asiakirjakulut*.

Vuokrauspalkkio
1 kk:n vuokra + alv 24%
Vähimmäispalkkio 630 €
+ asiakirjakulut*

Arviokirjat ym. asiakirjat
Alkaen 460 €
+ asiakirjakulut* sekä matkakulut

Kauppakirjan laatiminen
Alkaen 760 €
+ asiakirjakulut*

Kaupanvahvistus
128 € (alv 0%)
+ matkakulut

Tuntiveloitus
• Arkipäivinä klo 8-18: 157 €.
• Muina aikoina: 314 €

Ammattivalokuvaus, hinta tunnilta
• Valokuvaus 250 € + matkakulut
• Dronekuvaus 350 € + matkakulut

Hinnat sisältävät voimassa olevan alv:n ellei toisin mainittu.

Välityspalkkion maksaa toimeksiantaja. Välityspalkkio lasketaan velattomasta kauppahinnasta.

* toteutuneen kulun mukaan